Departament: Retail Traditional Magazin

Tipul job-ului: Full Time

Locatie: Cluj-Napoca

Prezentare generala: 

Cautam un Consilier Vanzari pentru a se alatura echipei intr-o firma ce ofera o gama larga de produse din categoria canapele, fotolii, saltele, covoare, corpuri de iluminat, paturi, bucatarie si accesorii.  Rolul tau este sa participi activ la planificarea si implementarea strategiei de vanzari si sa urmaresti derularea si finalizarea contractelor de vanzare. Obiectivul este asigurarea prezentarii, promovarii si vanzarii produselor in showroom, in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale societatii. Acest post are responsabilitatea de a oferi asistenta clientilor in magazin, precum si de a gestiona proiectele de amenajari interioare in relatia cu furnizorii si clientii.

Asteptam sa ni se alature un coleg/ o colega cu foarte bune abilitati organizatorice, o persoana de incredere care sa fie orientata spre rezultate, sa urmareasca rezolvarea problemelor, sa fie deschisa spre cooperare, sa contribuie la identificare solutiilor in echipa, sa aiba bune abilitati de comunicare si relationare, atitudine pozitiva, initiativa, amabilitate, disponibilitatea de invatare si dezvoltare.  Daca te regasesti in rolul descris mai sus, atunci dorim sa te cunoastem!

Cunostinte si calificari necesare:

 • Studii medii /superioare

 • Cunostinte operare PC [Windows, Microsoft Office (Excel), Internet, operare Winmentor]

 • Cunostinte de vanzare consultativa

 • Cunostinte de limba engleza (nivel avansat constituie avantaj)

Experienta ta de munca:

 • Minim 2 ani experienta pe un post similar in vanzari

Job-ul tau:

 • Gestionezi relatiile cu clientii in showroom / proiecte / online / telefon

 • Implementezi strategia de vanzari stabilita la nivelul societatii (prezinti produselor si serviciile aferente vanzarii; efectuezi vanzarea; intocmesti documentele specifice activitatii de vanzare, raportezi activitatea de vanzare; emiti documente de contabilitate primara; respecti disciplina financiara privind incasarile si platile in numerar)

 • Desfasori activitati operationale (receptie marfa, verificare documente de insotire, introducere si confirmare comenzi, verificare stocuri, verificare mijloace de transport, ambalare, creare transport, planificare livrari, intocmire awb, incasare contravaloare marfa, intocmire rapoarte periodice; verificare si urmarire stocuri in functie de vanzari)

 • Gestionezi proiectele de amenajari interioare (gestionezi relatia cu beneficiarii si cu furnizorii; inchei contracte de amenajari interioare, conform politicilor companiei; urmaresti si participi activ la derularea proiectelor pana la finalizare)

Program de lucru: 8:30-17:00 | L-V   ||   Sediu: Showroom in Cluj-Napoca / Calea Turzii

Beneficii:

 • Pachet financiar constituit din salariu fix si comisioane din vanzari si din realizarea proiectelor

 • Parte a unei echipe tinere, dinamice, ambitioase


Integra HR – Trebuie sa stii ca Integra HR este o altfel de companie de consultanta HR. Suntem aici pentru a gasi omul potrivit la locul potrivit, la momentul potrivit.

Clientul nostru, compania ARAMIS Feeling  este membra a Grupului Aramis - un lant integrat de companii ce coordoneaza intregul proces de productie pentru o gama larga de mobilier tapitat, canapele si saltele, de la stadiul de design si procesare a materiei prime la controlul calitatii, depozitare si expeditie. In fiecare an produsele Aramis Group ajung la zeci de mii de clienti de pe cinci continente. Pentru mai multe informatii, te invit sa accesezi website-urile companiei: www.aramisfeeling.ro si www.aramisgroup.ro.

Astept CV-ul tau la nicolita.mosu@integrahr.ro. Daca indeplinesti criteriile pentru aceasta pozitie, te voi contacta pentru a stabili o prima intalnire si pentru a te cunoaste.

Prin trimiterea aplicatiei tale pentru acest anunt de angajare iti exprimi acordul de a fi contactat prin e-mail, telefon sau prin alt mijloc de comunicare, de catre unul dintre reprezentantii nostri, cu scopul de a-ti oferi mai multe detalii despre postul vizat, de a stabili un interviu, o intalnire sau o discutie ulterioara relationata unei oportunitati de angajare. Pentru mai multe detalii privind utilizarea datelor personale, te rugam sa citesti politica noastra de confidentialitate.