Stimate candidat,

Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare "Regulamentul") este aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul acestui Regulament se doreste crearea unui cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene care sa nu mai necesite masuri nationale de implementare.

Societatea SC Integra HR SRL, cu sediul in Cluj Napoca, Str. General Dragalina, nr. 81, avand cod unic de inregistrare RO 26298831, cod IBAN RO07INGB0000999905280786, inregistrata la Registrul de evidenta al prelucrarii de date cu caracter personal, cu numarul 225223/08.03.2012, reprezentata prin Babasan Alina, in calitate de administrator, se aliniaza prevederilor Regulamentului si va informeaza cu privire la urmatoarele aspecte:

In calitatea sa de operator, societatea prelucreaza, in ceea ce va priveste, urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele tale existente in Curriculum Vitae sau in baza noastra de date, referitoare la experienta profesioala, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectam direct de la tine(aplicare pe site, email pe oricare din adresele de email cu terminatia integrahr.ro) sau din alte surse(ejobs, Best Jobs, Linkedin, Facebook etc) atunci cand devii un potential candidat.

1. Scopurile in care sunt prelucrate datele cu caracter personal:

Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ti furniza informatii cu privire la prezentarea oportunitatilor de locuri de munca disponibile in cadrul companiilor client si marketing direct (informare privind serviciile companiei, evenimente etc.), pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care ti le oferim. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie prin intermediul altor terti(site-uri care contin baze de date cu candidati: ejobs, best jobs, linked in, Facebook) sau prin aplicare directa pe site-ul nostru https://www.integrahr.ro/contact/, email pe oricare din adresele de email cu terminatia integrahr.ro dupa caz, pe consimtamantul tau daca ti-ai manifestat optiunea in acest sens.

* in situatia in care va fi necesar ca, ulterior, datele sa va fie prelucrate si in alt scop decat  cele pentru care au fost colectate, mai sus mentionate, inainte de orice prelucrare, va vom furniza informatii cu privire la noile scopuri si orice alte informatii suplimentare relevante.

2. Temeiul prelucrarii:

Temeiul pentru care colectam si administram datele tale personale este in primul rand consimtamantul tau, acordat cu prilejul prezentarii oportunitatiilor de job si gasirea unui loc de munca. Totodata, temeiul este si unul legal si/sau contractual, si are la baza raportul comercial ce a luat nastere intre noi Integra HR  si compania client, prin prezentarea oportunitatiilor de job si posibila angajare a dumneavoastra dar si un temei legitim, necesar si indispensabil desfasurarii activitatilor comerciale si economice ale companiei Integra HR, prevazut de Regulament. 

 3. Destinatarii datelor prelucrate:

Pentru a-ti oferi servicii cat mai competitive, pentru a te ajuta in dezvoltarea carierei sau pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime este posibil sa transmitem datele tale personale catre clientii firmei care ne contracteaza pentru a acoperi locurile de munca disponibile.

Vom face aceste prelucrari a datelor cu caracter confidential, asigurandu-ne insa intotdeauna ca luam masuri pentru protejarea datelor tale (spre exemplu, clauze contractuale de confidentialitate, acorduri de prelucrare a datelor cu caracter personal).

4. Durata stocarii:

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si maxim 1 an dupa finalizarea acesteia.

Datele dvs nu vor putea fi folosite in alte scopuri si nici nu vor putea face obiectul unor decizii automate bazate exclusiv pe prelucrarea automata.

            Va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:

-dreptul de a avea acces la datele dvs: puteti solicita sa vi se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul in care are loc prelucrarea, destinatarii carora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada; existenta unui proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri;

-dreptul de a solicita rectificarea datelor: in situatia in care exista erori cu privire la datele care va sunt prelucrate, aveti posibilitatea de a solicita corectarea lor; in cazul in care datele sunt incomplete, puteti solicita completarea lor. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;

-dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor: aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor in urmatoarele situatii: daca ati contestat exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor; daca prelucrarea este ilegala, iar dvs va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; daca operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati  pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; daca v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor dvs;

-dreptul de a solicita stergerea datelor: puteti solicita stergerea datelor prelucrate, daca datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate , daca v-ati retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrarea; daca va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale;

-dreptul de a solicita transferul datelor (la portabilitatea datelor): puteti solicita transferul datelor dvs. catre un alt operator daca prelucrarea are la baza consimtamantul dvs si prelucrarea este una automata;

-dreptul de a va opune prelucrarii: aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs daca ele privesc marketingul direct. Totodata, va puteti opune prelucrarii, cu exceptia cazului in care operatorul demonstreaza ca are motive legitime care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

-dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata a datelor.  Dvs nu veti face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata a datelor.

            Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o cerere adresata subscrisei, in calitate de operator. Am numit un Ofiter pentru Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri la datele de contact Alexandra Pop, alexandra.pop@integrahr.ro, 0723212508.

In situatia in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile, aveti posibilitatea sa va adresati cu o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

PS: Daca vrei sa te informam cu privire la Job-urile noi care apar, te rugam sa completezi acest formular si sa ne oferi consimtamantul tau in vederea utilizarii datelor tale pentru a te tine la curent cu noile oportunitati de angajare.